Ónos forró csoki

2010-12-02

sponsored links

Tisztelt Meteorológiai Szolgálat!

Alulírott blogger ezúton szeretném felajánlani szolgálataimat, mely szerint bárminemû hirtelen, az ország nagy területén jelentkezõ jeges-csúszós-ónos-fagyos-havas, tömeg- és minden másféle közlekedést meghiúsító idõjárási malõrt legalább egy teljes héttel képes vagyok 100%-os garanciával megjósolni.

Csak egy olyan, szülõvárosomtól messze esõ eseményt kell szervezni hozzá, mely szezonálisan csak egyszer adódik, s amire elsõ ízben kerül(ne) sor, illetve olyat, ami megdobogtatja a szívemet (hogy csak egyetlen kiragadott példát mondjak: egy december elsejei, szaloncukor-kóstolással egybekötött gyárlátogatás a Bonbonetti Kft.-nél, amire bloggerként meghívtak).

Hatóköröm Pécs külvárosától Dunaújvárosig terjed.

Felhívnám figyelmüket arra, hogy hazafelé, vagyis a sors és az égiek által szûkre korlátozott mozgásteremen belül a növények levelére is ráfagyó ónos esõ ellenére érdemes megállni a szekszárdi A kávé háza elnevezésû helynél. Helyszíni fogyasztásra a szicíliai kávét ajánlom (vékonyra vágott, csipetnyi cukorral meghintett narancshéjjal bolondított feketekávé világbajnok barista-mosollyal), elvitelre a forró csokit. Utóbbi azért méltó a különleges figyelemre, mert nincs benne kakaóporon, cukron, kukoricakeményítõn és vanílián kívül semmi, csak a forró tej, amivel felöntjük, hogy elkészüljön. A használati utasítást érdemes betartani: vagyis NEM a bögre aljára tett forrócsokiporra öntjük a tejet és tesszük melegedni a mikróba, HANEM felforraljuk a tejet, óvatosan öntünk belõle egy pöttyet, elkeverjük a csokiporral, hozzáöntünk még egy kis tejet, és a doboz utasítása szerint addig folytatjuk a mûveletet, míg a folyadékunk összmennyisége el nem éri a 1,5 decilitert. Tapasztalt forrócsokizóként melegen ajánlom csokiimádóknak azt, hogy a hivatalosan javasolt tejmennyiséget csökkentsék egy decire ? mert megéri! Nem a majdnem csokipuding állag lesz, hanem tömörgyönyör kakaó, se több, se kevesebb. Finom.

Kérem, jelezzenek vissza akkor is, ha nem tartanának igényt szolgálataimra, ugyanis ez esetben úttesttisztító céget alapítok és turisztikai célpontok környékét keresem fel meg-nem-látogatási szerzõdések megkötése érdekében.

Tisztelettel,

he

 

Melléklet: Rob McKenna rólam írt ajánlója

Melléklet 2:

Carraro

Olandesino

Forró csokoládé

1500 Ft az A Kávé házában, 10 nagy tasak van benne

Szekszárd, Csatári utca

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... csox.blog.hu/2010/12/01/onos_forro_csoki

sponsored links

Keres?s