Gombás csirkeraguval rakott palacsinta

2017-05-15

sponsored links



Sokszor sütök palacsintát, de az általában édes, és desszertként fogyasztjuk. Most egy sós, és húsos változat készült. Nagyon laktató egytálétel, ami akár hidegen, akár melegen is remek fogás, így elõre is megsüthetõ. A bevált palacsinta alapreceptem felhasználva, abból a cukrokat elhagyva és egy kicsit több sót használva sütöttem pár darab palacsintát, aminek a receptjét itt találjátok. Egy részébõl készült ez a rakott palacsinta, a többit pedig lekvárral és mogyorókrémmel édességként kapta a család. 
A recept megjelent a Kifõztük magazin májusi számában.

Hozzávalók 6 személyre:
*5 db sós palacsinta
*40 dkg csirkemell filé
*4 nagyobb fej gomba
*4 ek ...
*1 kk só
*0,5 kk õrölt bors
*1 púpos kk fûszerpaprika ...

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2017/05/gomba...

sponsored links

Keres?s