Sajttorta

2017-05-14

sponsored links



Már szerettem volna egy ideje "klasszikus" sajttortát készíteni, de valahogyan eddig mindig elmaradt. Most rászántam magam végre és rögtön szembesültem is egy apró problémával. Rákerestem az interneten a "New York-i sajttorta" szóra, amely következtében az összes eredeti verzióra rábukkantam, ami legalább százféle volt. Milyen jó, hogy mindenki tudni véli az igazi receptet (tejföllel..., no mindegy), így mivel a sok eredeti közül nem tudtam választani, ismét eljött a kísérletezés ideje. Szerencsére összejött és örömmel teszem közé a receptet, amire nem mondom, hogy eredeti, azt sem mondom, hogy New York-i, csak annyit, hogy hihetetlenül finom.

Hozzávalók:

75 dkg zsíros krémsajt (esetemben mascarpone)
20 dkg zsíros tejföl
20 dkg ...
2 csomag vaníliás cukor
3 egész ...
1 tojás sárgája
3 csapott evőkanál finomliszt ...

Folytatás a blogon ... feedproxy.google.com/~r/LbasFazkFakan...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok