Édes csirke

2010-12-28

sponsored links

Idén kicsit a szokásostól eltérõen karácsonyivacsoráztunk (= nem ettünk halat). Sokat gondolkodtam, mi legyen a menü: legyen olyan, amit mindenki megeszik, nem túl bonyolult, mert akkor egész nap nem leszünk együtt, de nem is hétköznapi, végül egyben sült csirke lett, a következõképpen:

A csirkét megtisztítottam, pataki tálba tettem, besóztam, rozmaringgal bedörzsöltem, mazsolával megszórtam, néhány negyed almával körülraktam és betoltam a sütõbe. Amikor majdnem elkészült már, kivettem, mézzel végigkenegettem, és néhány percre visszatettem. Ettõl ilyen színe lett:


A köret sült alma, illetve, akinek lehetett krumplipüré. A teljes menüt (levessel, másodikkal, olyan szépen, ahogy másoknál láttam) már nem fényképezgettem, inkább csak leültünk és szépen megvacsoráztunk.

Folytats a blogon ... makospatko.blogspot.com/2010/12/edes-...

sponsored links

Keres?s