Karacsonyi Jokivansagok

2010-12-24

sponsored links

Kicsit megkesve bar (amiert elore is elnezeseteket kerem), de talan meg nagyobb atelessel szeretnem megkoszonni a GasztroAngyalkaTalalakozo resztvevoinek a lehetoseget, hogy talalkozhattunk Veletek, egy nagyszeru emberekbol allo tarsasaggal... Sajnos ?technikai? okokbol komoly kesessel futottunk be, igy nem maradt sok idonk ?belerazodni? a hangulatba, de koszonhetoen azoknak, akik szantak rank meg egy kis idot, bebizonyosodotta feltetelezesunk, miszerint nagyon is megerte Ott lennunk.
Koszonet turelmes ajandekozo Angyalkanknak, Zizinek a figyelmesseget, ajandekanak minden kis osszetevoje megtalalta helyet a karacsonyi elokeszuletekben. Hasonlo koszonet jar Garffykanak a turelmeert, es a kedves csevegesert, remelem, sikerult egy kis oromet szereznunk ?madarlatta? ajandekunkkal. Kulon koszonet Vorosvarnak, nagyon jo volt ujra talalkozni Veled, ha meg csak egy kave erejeig is:) Koszonjuk Anna kedves meghivasat az altala szervezett ?gomboc-partyra?, sajnos nem tudtunk ott lenni, de biztosan nagyon jo moka volt. Igerjuk, a kozeljovoben...:)
Es, hogy milyen sutik kerulnek iden a fenyofa ala? Kozel egy hetes rakeszulodes eredmenyekepp szepszamu sereg varakozik...a fenyofara:) Amire iden nagyon buszke vagyok, az az Elso, teljes mertekben altalam alkotott gyonyoru, foszlos, omlos Kalacs...errol majd holnap jonnek kepek, erzesek:) Keszult meg macaron, puha mezeskalacs, puha mogyorovajas-csokolades keksz, szaloncukor, es kulonfele truffelek.
Jelenleg az agyikombol kikandikalva irogatok, a tv-ben HupikekTorpikek, a hangfalakbol pedig karacsonyi radio szol, kikortyoltam az utolso csepp kakaomat is, ugyhogy ideje kicsit osszeszednem magam, es meg ?simitgatni? az itthoni helyzeteken, hogy este zavartalanul elvezhessem a Karacsony este csendjet es meghittseget.
Hasonlo melegseget kivanok ma Estere minden kedves ?bloggi?nak!!!:)
Orsi



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Fondantina/~3...

sponsored links

Keres?s