Ázsiai oldalas

2010-08-08

sponsored links

Hozzávalók: 1 kg darabolt sertésoldalas, 1 dl szójaszósz, 1 ek. frissen õrölt koriander, 1/2 tk. õrölt kömény, 1/2 tk. chili por, egy kevés õrölt bors és gyömbér, 1 dl ketchup.

A húst besóztam, egy tepsibe pakoltam, majd a hozzávalókat összekevertem, és a máz egyik felét rákentem a húsra. Tettem mellé kis fej vöröshagymát, fokhagymagerezdeket, felöltöttem egy kis vízzel, hogy legyen miben párolódnia, majd lefedtem alufóliával, és bedugtam a sütõbe. Mikor már elég jól megpuhult a hús, levettem a fóliát, hagytam, hogy piruljon egy kicsit, majd megfordítottam a húsokat, lekentem a máz másik felével, és visszadugtam pirosodni. Répás krumplipürét, és tejszínnel besûrített hússzaftot adtam mellé.Forrás: Blikk Nõk Konyha II. évf. 8. szám - kicsit felturbózva


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/08/08/...

sponsored links

Keres?s