Zöldség chips

2010-12-14

sponsored links


Zöldség chips, mi sem jobb. Le a krumplival! Bár az sem rossz, unalmas! Talán hosszabb, de mindenképpen macerásabb elkészítést igényel mint eme remekmû. Sajnos nem volt céklám, de az csak az a bizony cseresznye már...



Hozzávalók: gyökeres zöldség (sárgarépa és paszternék itt), só, bors, olivaolaj
Elkészítés: (1) A sütõt melegítsük elõ olyan 180 celsius fokra (2) a zöldségeket hántoljuk nagyon vékonyra, legegyszerûbb egy krumpli pucolóval (3) a picit beolajozott tepsibe tegyük, fûszerezzük keverjük el majd fektessük egymás mellé (ha egymásra kerülnek, nem annyira jól sülnek) (4) tegyük a ütõbe amíg jó ropogós nem lesz (10 perc körül) (5) sózzuk, ha nem elég sós

Folytats a blogon ... thecookingstudents.blogspot.com/2010/...

sponsored links

Keres?s