Zeoflavin-C

2010-06-30

sponsored links



A mai metropolban olvastam egy, az általunk fogyasztott élelmiszerek siralmas minõségérõl szóló cikket.
A tudós ember állítása szerint a növényekben, és az étkezési céllal tenyésztett (de rosszul hangzik...!) állatok húsában olyan komoly minõségromlás következett be az utóbbi évtizedekben, hogy bármilyen változatosan táplálkozunk is, a  szervezet egészséges mûködéséhez szükséges tápanyagok, vitaminok, nyomelemek és antioxidánsok normál étkezéssel történõ bevitele gyakorlatilag lehetetlen.
Egyet mondok nektek, drága olvasóim, cseppet se aggódjatok, mert nálam a finom és megfizethetõ megoldás kulcsa, mely megvéd minket az idõ elõtti, gyötrelmes pusztulástól.
Valamikor a hónap közepén, egyéves fennállásukat ünneplendõ, Finomániásék hangulatos kis francia piacot varázsoltak a Rosinante kertjébe, ahol saját, vagy importból származó kincseikkel sajt, méz, fûszer, csoki, bor, oliva, és lekvár fanatikusok kergették õrületbe a nyálukat csorgató, pénz elégtelenség okán döntésképtelen vásárlókat.
Így leltem én Gabriella Majorékra, akik a szokványostól merõben eltérõ, erõsen minimálba hajló lekváros üvegeikkel elsõ pillantásra inkább kíváncsi, mint naittaztánelköltömazutolsófilléremetis reakciót váltottak ki belõlem.
Ez persze - jó magyar szokás szerint - engem a legkevésbé sem tántorított el attól, hogy gátlástalanul végigkóstoljam a komplett választékot, a feketeribizlitõl a bodzán át egészen a Furmint szõlõ lekvárig. És milyen jó, hogy nem fogtam vissza magam: csodás ízekre, textúrákra, tömény gyümölcsre leltem, és már most rettenetesen bánom, hogy a szõlõbõl csak azt az egy üvegnyit vittem haza.
Egyetlen olyan termékük volt, amit nem akartam kipróbálni, mert - aki ismer, tudja - a mazsola mellett a fahéj az, amivel engem  idõ-és költséghatékonyan ki lehet kergetni a világból, az utóbbival  pedig  - már elsõ szimatra  kiszúrtam - bizony nem spóroltak az alkotók.
Aztán, hogy annyi potyalekvár elfogyasztása után mégse legyek bunkó, beadtam a derekam (a helyét....) és megkóstoltam a Zeoflavin-C névre keresztelt, mint tõlük megtudtam, a lekvár kategórián jóval túlmutató étrend kiegészítõt.
Na, hogy végre eljussak a sztoriban addig, ami miatt elkezdtem írni: ez a tíz gyümölcsbõl álló vitamin és nyomelem bomba állításuk szerint tartalmaz mindent, ami a sejtek egészséges mûködéséhez szükségeltetik, ráadásul a piacon fellelhetõ versenytársak árainál  úgy 40 százalékkal olcsóbb. És, ami számomra aztán végképp felfoghatatlan, ízlik nekem, pedig fahéjas étellel ilyen eddig elõ nem fordulhatott.
Szerintem senki ember fia le nem mossa rólam, hogy komoly jutalékot kapok ezekért a magasztaló szavakért, nem is esik jól megcáfolni, pedig hát tényleg.

Folytats a blogon ... gasztroterapia.blogspot.com/2010/06/z...

sponsored links

Keres?s