VKF V. Az öszefoglaló, ami megfûszerezi az életünket

2007-06-03

sponsored links


Íme, készülõben a Vigyázz! Kész! Fõzz! "rendezvénysorozat" ötödik fordulójának összefoglalója. Már majdnem megijedtem, hogy a "szigorú" feltétel miatt, miszerint a zöldfûszereknek most a konyhakertben a helye, nem folytatódik az eddig megszokott, Mamma által oly szépen szemléltetett fejlõdés a játékban részt vevõ blogerrek számát illetõen.

De úgy látszik, a játékos kedv senkit nem hagyott cserben, még ha kis fejtörtés okozott is, de szívesen lapozgattátok a könyveket és nézelõdtetek az interneten. Ebben a körben 46 játékos kedvû gasztroblogger vett részt, és 6 új, fõzõcskézni szeretõ játékostárssal is megismerkedhetünk. 47 kiváló recepttel lettünk gazdagabbak és 3 mélyreható "tanulmány" is született.

Az "igazi" összefoglalót két részben fogjátok megtalálni; ABC szerint rendezve. A fényképeket az eredeti, általatok feltöltött helyrõl linkeltem be; így ha bármilyen változás történik a kép helyével kapcsolatban (bármikor az idõvonal spektrumában; tehát akár 10 év múlva is); kérlek Benneteket, hogy tájékoztassatok engem is, így tudom cserélni a hivatkozásokat!

Igyekeztem mindenkinek válaszolni (és elnézést a szûkszavú válaszokért, de... :)), hogy tudassam, megkaptam a leveleket, aki véletlenül kimaradt volna, és késõbb sem találja blogját az összefoglalókban, az legyen szíves itt kommentben meghagyni a adatait.

Ha valaki még most is a konyhában szorgoskodik, ne aggódjon, nem marad le a határidõrõl, még holnap is nyugodtan küldjétek el e-mailben a jelentkezést!


Folytats a blogon ... aubergine.freeblog.hu/archives/2007/0...

sponsored links

Keres?s