Valami ismét készülõdik!

2010-10-18

sponsored links

Karácsony!

Mire gondolsz, ha ezt a szót hallod? Én melegre, szeretetre, családra, ajándékokra, és persze a finom karácsonyi fogásokra, amiket az év csak ezen idõszakában készítünk, eszünk. Meg a karácsonyi hangulatra, ami már az advent kezdetén, sõt néha hamarabb megfertõz majdnem mindenkit, aki él és érez, a sok kis fényre, a fahéj és narancs, illetve a fenyõ illatára, és a fülbemászó karácsonyi énekekre.

Sajnos sokan vannak, akik nem tudnak ennek az ünnepnek sem örülni, ez is ugyanolyan nap nekik, mind bármelyik másik az évbõl. Nekik nem adatott meg az esély, hogy örülhessenek, hogy magával ragadhassa õket a karácsonyi "feeling", hogy ajándékozhassanak vagy ajándékot kaphassanak. Õk talán még jobban tudnák a legkisebb segítséget is értékelni, mint bárki más, akinek fel sem tûnik, hogy most egy-vagy két kalács van az asztalon.

Idén -elõször ilyen sokan-, 115 gasztroblogger összefogott, és saját tudásuk szerint segíteni szeretne. Még nyár elején kaptuk a felkérést a kifõztük.hu csapatától, és -köztük én is- lázasan készülõdtünk az idei, és talán eddigi legnagyobb jótékonysági karácsonyi kiadványra.

Nemsokára letölthetõ lesz egy remek kiadvány, addig is bõvebb részleteket ITT olvashatsz.

Figyeld a karácsonyfás blogokat a további fejleményekért!


Folytats a blogon ... ticsiandi.freeblog.hu/archives/2010/1...

sponsored links

Keres?s