Vacsoracsata és Banánnal töltött csirkemell

2010-10-07

sponsored links

Kedden este ellenõriztem a blogomat, hogy megvan-e még és feltûnt, hogy milyen sokan vannak nálam egyszerre. Valljuk be, ez azért nem annyira megszokott dolog nálam :).
Ráadásul majdnem mindenki a banánnal töltött csirkemell receptjét nézi.

Alapvetõen kíváncsi természetû vagyok, szeretek utánanézni az ilyen érdekes vagy furcsa dolgoknak. Két tippem volt, vagy valaki olyan csinálta meg és hivatkozott rám, aki nagy látogatottságú vagy volt megint a TV-ben valamilyen Vacsoracsata szerû mûsor.

A második tippem jött be, kedd este Keresztes Ildikó készített banánnal töltött csirkemellet a mûsorban. A mûsort nem láttam, a kép alapján nem pont olyan étel készült mint az enyém, de a szerkesztõt vagy nem tudom kit ez az apróság egyáltalán nem zavart és a mûsor honlapjára egy az egyben bemásolta az én receptemet. Illetve majdnem, mert kihagyta belõle azt, hogy én kukoricát is tettem bele.

Ami zavar ebben a dologban az az, hogy arra sem veszik a fáradságot, hogy kicsit átfogalmazva, a saját szavaikkal írják le a receptet illetve az, hogy a saját nézõiket is semmibe veszik azzal, hogy nem a TV-ben látott étel elkészítését teszik ki a honlapra, hanem egyszerûen rákeresnek a google-val valami hasonlóra, bemásolják, hogy tessék itt van nektek, legyetek vele boldogok.

az én receptem


a Vacsoracsata honlapja


Írok azért nekik is egy emailt, de nem sok reményt fûzök ahhoz, hogy válaszolni fognak rá.

Uff, én szóltam.

Folytats a blogon ... ludanyo.blogspot.com/2010/10/vacsorac...

sponsored links

Keres?s