Vacsora Benzsinél - 1. rész (Élménybeszámoló)

2010-06-06

sponsored links


Persze megint rámszakadt egy temérdek tenni való, amit szokásosan én húztam magamra. Ezért aztán úgy indult a hetem, hogy sejtésem sem volt arról, hogy péntekre milyen menüvel fogok elõállni. Ettõl aztán a gyomorideg egyre csak kúszott bennem felfelé. Szépen elterveztem, hogy melyik nap mit csinálok majd. Mikor megyek a bionagykerbe, a piacra, mikor takarítok és milyen sorrendben készítem az ételeket. Na jó, de milyen ételeket? Kedden délután még azon ?törpöltem?, hogy akarjak nagyot és kockáztassak valami eddig ismeretlen recepttel, vagy maradjak hazai pályán. Végül lett ez is, az is. A tökéletes menüsor csak szerdára állt össze, és még akkor is volt ?B? tervem, ha valami nem úgy sülne el. (Ez nem a Don Pepe telefonszáma volt!) Mikor Frutti felhívott még rendesen szorult a gyomrom, mert hát vendégeket szoktunk fogadni, de azért a Tofu a tortán az egy kicsit más. Volt bennem egy kis megfelelési kényszer. Szerda éjjel történhetett valami, mert a megfelelési kényszert a sarokba dobtam, csütörtökön a legnagyobb nyugalommal ébredtem, felpörögtek az események és valami földöntúli nyugalom lett rajtam úrrá. Ment minden, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Aztán sajnos kaptam egy telefont, hogy Emi nem jól érzi magát és nem tud részt venni az összejövetelen. Ez egy pillanatra kedvemet szegte, de tényleg csak egy pillanatra, hiszen Frutti és Parvati is ugyanannyira a szívemhez nõtt és õket is nagyon vártam.


Eleinte talán picit furcsa volt, hogy csak hárman vagyunk, de aztán úgy elmerültünk a beszélgetésbe, hogy egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy már este 10 van. Állíthatom, hogy egyetlen pillanat sem volt, amikor úntuk volna egymást, vagy megakadt volna a beszélgetés. Ez azért nem kis teljesítmény ahhoz képest, hogy délután 2-re érkeztek. Az este szerintem szuper volt, nagyon jó hangulatban telt.


Úgy érzem, hogy a lányok otthon érezték magukat nálunk és szerintem ez a legjobb, amit házigazda nyújthat a vendégeinek. És persze nem mellesleg ettünk is. Azt, hogy mit, a következõ posztokban olvashatjátok, azért a menüt itt most közre adom:



Folytats a blogon ... tofuatortan.blogspot.com/2010/06/vacs...

sponsored links

Keres?s