utolért

2010-12-02

sponsored links

...engem is a bonbon mánia. :)
Tettem pár kísérletet, meg be is szereztem hozzá pár kelléket, Málna segítségével...aztán majd karácsonykor pepecselek velük. :)
Most bezsebeltem a családom és a kollégák dicséretét ezekért a finomságokért, majd folyt köv. :)
A bonbonok így készültek, aztán a krém, amivel megtöltöttem õket, már saját alkotás.
Karamellás krém: 10 dkg fehér csoki, 5 kanál tejszín,3 dkg vaj, 2 tk karamellszirup
A tejszínt felforraltam, belekevertem a fehér csokit, hagytam elolvadni benne, majd a vajat is hozzátettem, a karamell sziruppal habosra kevertem, teljesen lehûtöttem, mielõtt beletöltöttem volna a csokiformákba.

Gesztenyés krém : 5 kanál tejszínt kemény habbá vertem, megolvasztottam 5 dkg fehér csokit mikróban, folyamatoan kevergetve, majd  hozzátettem 15 dkg finom gesztenyemasszát és 2 tk rumot. Az egészet nagyon homogénné kevertem, és beleforgattam a tejszínhabot. Ezzel a könnyû krémmel töltöttem meg a szivecskéket és lezártam a maradék csokival. Már nincs belõlük. :)

Folytats a blogon ... csibekonyha.blogspot.com/2010/12/utol...

sponsored links

Keres?s