Töltött paradicsom

2010-07-06

sponsored links

A lehetõ legfinomabb, 15 perc alatt elkészíthetõ reggeli, amit az utóbbi idõben készítettem.

Photobucket

A forró serpenyõben füstölt szalonnakockákat olvasztottam, rádobtam pár kocka felvágottat, majd a felvert tojásokat, s a rántottát készre sütöttem. Pár paradicsomnak levágtam a tetejét, kikapartam a belsejét. A kész rántottát összekevertem a kikapart paradicsom húsával, egy kevés kiskockákra vágott házi sajttal,  majd belekanalaztam a paradicsomba. Fóliába tettem, a nyílásra egy szelet sajtott tettem, majd becsuktam a fóliát és elõmelegített sütõben 10-15 perc alatt készre sült. A rántotta átvette a paradicsom finom ízét, mennyei lett!


Folytats a blogon ... ticsiandi.freeblog.hu/archives/2010/0...

sponsored links

Keres?s