Tejszínes feketeszeder leves, hagymás-gombás csirkemáj (InterFood)

2007-11-28

sponsored links

A tegnapi förtelem után gurítottak egy hihetetlenül eltalált feketeszeder levest: finom krémesen tejszínes, tele finomabbnál finomabb szedrekkel, jó sokkal. Ettõl egyszerûen oda voltam meg vissza. 305 forintos ára ne tévesszen meg senkit, ez egy dobozos mûremek. Az InterFood úgy látszik a szélsõségeket szereti. Teljesen összezavarnak :) 7/7 természetesen.





Lányos zavaromat tetézve a csirkemáj szintén finom. Nem kemény, nem sózták be fõzés elõtt, nem fõzték túl. A hagymából tisztességes szaftot varázsoltak, a gomba is remek. Megettem két apró, finom csirkemájat, keresem a többit... de nincs. Csak gomba. A krumpliból kapunk bõségesen, de még pár májat dobhattak volna mellé, így nincs meg az egyensúly. Finom, de kevés. 5/7 pont, de csakis a mennyiség miatt, ízre ott van a szeren. Mivel levest is rendeltem, ezért jóllaktam, de így önmagában nem lett volna elég. 470 forintot kóstált.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... dobozosgourmand.blog.hu/2007/11/28/te...

sponsored links

Keres?s