Tanulni, tanulni, tanulni

2007-04-06

sponsored links

Ingyen tanfolyam a népnek

A HVG Online okítja olvasóit a kulturált és értõ borivásra: március 22-én indított sorozatot Majdnem mindenki lehet borkóstoló címmel a laikus borkedvelõknek. A sorozat persze alig burkolt reklám is (Hollandi Gábor sommelier és Bartucz Gábor tanfolyamát népszerûsíti), de legyen, ha okulhat belõle a nép.

Azóta olvasható a sorozat második cikke, amiben egyszerû, ám hasznos és fõleg gyakorlatias ötleteket adnak a kezdõ borbuziknak, hogy csajozós estéken elõvezethessék tudományukat, és az Armanit se öntsék le (?Elég, ha egy határozott mozdulattal megforgatjuk a boros poharat, semmiképpen se vágjunk ?menetet? bele.?)

Ha el tudunk tekinteni a cikkekben hemzsegõ elütésektõl (ami egy HVG-tõl legalábbis ciki) meg az áltudományos (de nem káros!) nettó hülyeségektõl, tisztességes alapfokú ismertetõ kerekedhet a sorozatból; és még a fõnök sem szólhat be, hiszen csak a szokásos napi gazdasági infók beszerzése folyik a HVG Online-ról. (A hülyeségekrõl meg annyit: komoly hifipisták sem tagadják: ha nem is tudják, érzik, hogy az erõsítõre ragasztott sárga papírpöttyöktõl jobban szól a cucc!)

Folytats a blogon ... borboy.freeblog.hu/archives/2007/04/0...

sponsored links

Keres?s