Szejtánapró, bajor citromos burgonyával

2008-03-16

sponsored links

A szejtánsütés szisztémáját korábban ismertettem ez esetben is ugyanúgy készítem el mint a giroszt, azzal a különbséggel, hogy görög keverék helyett majorannát alkalmazok, nem keveset hanem ész nélkül, hogy jól átjárja...

A citromos burgonya egyszerû tört krumpli, amihez hozzákeverek 4 ek. növényi biomargarint, 1 közepes fej apróra vágott lilahagymát nyersen, és másfél citrom levét (Ez kb. másfél kiló krumplihoz) Alsóbajor (Haag) barátaim receptje (nyilván disznózsírral és kolbásszal de átköltöttem) és egyszerûen mennyei !!! Jó étvágyat!

A kettõ (köret & szejtán) csak együtt ér szerintem.


Folytats a blogon ... adelkonyha.freeblog.hu/archives/2008/...

sponsored links

Keres?s