Sajtos hús

2010-07-07

sponsored links

Gyorsan, könnyen összedobható étel, és ami a lényeg, VÉGRE a kertbõl került mellé a köret.Frissen szedett saját zöldségek csak úgy magukban minden nélkül, semmi fûszer, semmi öntet. Zsenge zöldhagyma, ropogós apró uborkák, vastaghúsú sötétzöld kápia paprika, na és az édes:) paradicsom. Olyan beleharapósan, nem ám felszeletelve, hiszen ilyenkor így az igazi- legalábbis nekem.:)
 

4 szelet rövidkaraj
1 fej vöröshagyma
15 dkg húsos füstölt szalonna
25 dkg sajt
2 dl tejszín


A szalonnát apróra vágtam és a mikróban kb.2 percig sütöttem. A kisült zsiradékon megpirítottam a kockára vágott hagymát.A húst sóztam, borsoztam és kevés olajon hirtelen átsütöttem.Tûzálló tálba tettem, és rápakoltam a hagymával elkevert, sült szalonnát. A sajtot lereszeltem, elkevertem a tejszínnel, és ráöntöttem a húsra. 200 C -os sütõben megsütöttem.

Folytats a blogon ... loncivendegloje.blogspot.com/2010/07/...

sponsored links

Keres?s