Return of the Jedi :) Egy jó ügy érdekében..... avagy KIFÕZTÜK KARÁCSONY!

2010-11-18

sponsored links


Kedves Olvasóim......

Hát nem ragozom, rendesen eltûntem :) Ennek megint vannak ám okai is... dolgozni kezdtem, van egy fõállásom, mellette 1 kis mellék és még egyetemre is járok. Nah hát teher alatt nõ a pálma, én nemsokára olyan szép magas leszek, hogy már fogyózni se kell majd, mert úgy megnyúlok :D

Körülbelül 1 hónapja akarom megírni ezt a bejegyzést, ami egy csodálatos ügyet szolgál!
Biztosan sokan hallottatok már róla, mivel minden kedves blogger társam már teljesítette a kötelességét és hírül hozta az idei év egyik legnagyobb blogger összefogását.
A Kifõztük Karácsony egy olyan hatalmas akció, amiben több mint 100 blogger vett részt és nem kis szervezõ munka árán hozott létre egy igazán nívós és mindenki számára jól használható, praktikus, hasznos karácsonyi recept számot.
A Kifõztük csapatától már megszoktuk a kreativitást és a finom ételeket, de ezúttal több is rejlik ebben az akcióban. Az arra rászorulók támogatására nem kell mondjam mekkora szükség van!
Bõvebb információ és a karácsonyi szám elérhetõségérõl itt tájékozódhatsz:
http://karacsony.kifoztuk.hu/

Na nem kell semmi bonyolult dologra számítani, a karácsonyi kiadvány mindenki számára egyszerûen hozzáférhetõ, és még jó ügyet is lehet vele támogatni.
Mi kell ennél több Karácsonykor? :)

Hamarosan érkezem új receptekkel szokás szerint az egészség és az egészségtelenség jegyében :D
Remélem visszatértek hozzám majd kedves olvasóim és tovább drukkoltok nekem a konyhai sikereimért!

Folytats a blogon ... gyemantkonyha.blogspot.com/2010/11/re...

sponsored links

Keres?s