Reggeli szex

2007-11-25

sponsored links

Ezt a receptet elsõsorban hapsiknak ajánlanám, akiknek az ágyában egy olyan nõ fekszik, akivel szeretnének reggel szexelni, mert ellenkezõ esetben általában elég szokott lenni, ha felláció által ébred az érintett fél.

 

Ami kell hozzá:

fejenként három tojás
füstölt hús (egy kis füstölt comb, megjegyzés: nem füstölt-fõtt!)
kettõ-négy szelet kenyér
sajt (egy kis lágy penészes, elsõsorban camambert)
alma
tea, vagy bodzaszörp
só, bors, ecet
olyan óra, ami másodpercet is mutat, vagy stopper

 

Elkészítés:

Egy megfelelõen nagy lábost háromnegyedik eresztünk vízzel, egy-egy kávéskanál sóval, és ecettel feltesszük forrni. Amíg erre várunk, elõkészíthetjük a többi hozzávalót.
Falatnyi szeleteket vágunk a füstölt húsból (vékonyat, mert intenzív az íze), az almát négy-nyolc gerezdre vágjuk, kiszedjük a magházat (ezt lehet elõtte is, ha van otthon alma magozására alkalmas eszköz). Nagyjából ekkor kezd el nagyon forrni a víz. Megnézzük az órát, és a tojásokat egy evõkanál segítségével egyenként, lassan, óvatosan belehelyezzük a forrásban lévõ vízbe. (Azért nem egyszerre öntjük, jó magasról, mert ha az aljához koccan, akkor elrepedhet, és kibuggyan a fehérje, vagy rosszabb esetben kettéválik az egész tojás, és kiesik minden, ami benne van. Azért lassan, mert ha a hideg tojás reakcióba lép a forró vízzel, akkor szintén megrepedhet a nagy hõmérséklet különbségtõl.) Figyeljük az idõmérõ eszközt. Az elsõ tojás elmerülésétõl számított ötödik percben levesszük a tûzrõl a lábost.
Addig is szeletekre vágjuk a sajtot, az almával, meg a hússal egyetemben ízlésesen egy tányérra halmozzuk. Elkészítjük a teát, vagy a szörpöt.
Ha eltelt az öt perc, levesszük a tûzrõl a lábost, a mosogatóban, folyó hideg víz alá tartjuk, majd amikor már lehûltek kicsit a tojások, kivesszük a vízbõl, konyharuhában megtöröljük. Konyharuhával bélelt tálba tesszük, ha van olyan konyhai eszközünk, amibõl lágytojást lehet enni (pálinkás, szakés pohár), vagy ha nem akarunk még ezzel is pepecselni szex elõtt, akkor egyszerûen csak hármat-hármat pohárba kanalazunk, habosra kavarjuk.


Nem csak megható, finom is...
...és még ha utána el is mosogatnál...!


Folytats a blogon ... klopf.freeblog.hu/archives/2007/11/25...

sponsored links

Keres?s