Pulykamell Marco Polo módra kukoricás rizzsel (InterFood)

2007-11-28

sponsored links

Marco Polo bizonyára szintén nyersen ette a pulykát, bár akkor nem élt volna hetven évig, szóval nem hiszem. Tessék csak megnézni a mellékelt fotót, semmi photoshop, semmi manipuláció, ez így a pulykamell, amit nekem ebédre szántak 615 forintért. Természetesen fotózás után a kukában landolt, ez már simán szalmonellaveszélyes biohazard matéria. Kérdem én: ha ennél sokkal, de sokkal bonyolultabb kajákat is remekül el tudnak készíteni az InterFoodnál, akkor hogyan, istenem, hogy a f*szba nem képesek egy szelet pulykát átsütni?


Egyébként a nyers hús tetején egy szelet gépsonka, azon pedig három darab szétfõzött, keserû brokkoli pihent, melyet (egyébként jókora mennyiségû) sajttal borítottak be. A körettel nem volt semmi baj, úgyhogy kukoricás rizst fogyasztottam 615 forintért. A köret miatt adnék 2 pontot, de a tegnapi húzásuk után ez 1/7. Ne rendeljetek grillezett (hahaha!) és sült (hohohó!) húsokat tõlük, mert ez nem megy nekik. Nagyon nem.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... dobozosgourmand.blog.hu/2007/11/28/pu...

sponsored links

Keres?s