Pizza

2010-07-23

sponsored links

Na, szó sem lehet róla, hogy én pizzarecepttel álljak elõ. A pizza az a munkás hétköznapjaim része, ma meg nem dolgozom.

De gondoltam, EZT mégiscsak meg kell osztanom veletek. A cégem pizzakreáló versenyt írt ki. Az elsõ helyezés 5000 font. Másfél misi. Ami azért már vonzó.

A feladat: ki kell találni egy pizzát (lehet hagyományos, lehet vad és újszerû, forma, feltét akármi), el kell készíteni, lefotózni, elnevezni és elküldeni az emilcímükre vagy akár postai úton is lehet továbbítani, esetleg a weboldalon feltölteni.

A zsûrizés: szakmai zsûri tesztel. Az elsõ öt kiválasztottat aztán közönségszavazásra bocsájtják, és a közönség dönt. (itt lép be a képbe leginkább a név és a szép fotó)

A nyertes pizzája aztán felkerül a menünkre, és kaszálhatja a zsét.

A feltételek itt vannak, a legsúlyosabb, hogy helyi lakosnak kellene lenni. De ha csak ez az akadály, majd kimódolunk valamit. (megbízható dublõr?) Persze van benne rizikó. Olyannyira, hogy ÉN személy szerint semmilyen felelõsséget nem vállalok.

De no para, nem ötletszerzésre akarom felhasználni kreatív energiáitokat, mert én, mint dolgozó egyáltalán nem indulhatok. (nem beszélve a fotózásban mutatott közismerten végtelen tehetségtelenségemrõl:)

Tanácsot tudok adni, ha van kérdés, én igazán jól ismerem a menünket, a körülményeinket. És igazán örülnék, ha ez a pénz haza utazna.

Sok sikert!


Folytats a blogon ... triticumaestivum.freeblog.hu/archives...

sponsored links

Keres?s