Petit four

2010-11-22

sponsored links

Maradékból születtek ezek a cuki bonbonok, pontosabban gesztenyés-marcipános trüffelek. Maradt egy kis tejszínes ganache-m a hétvégi churos mellõl, kevés gesztenye és marcipán is pihent még a hûtõben korábbról...így kigondoltam, hogy összegyúrmázom õket...Nagyon finomak lettek. Ide kattintva találjátok a tavalyi gasztroajikat, amik a konyhámban készültek. A mostani gombóckákhoz receptet nem is írnék, csak mutatóba és ötletként hoztam õket. Vegyétek alapul a tavalyi Ízbolygó-s receptemet, keverjetek hozzá kevés átnyomott gesztenyemasszát, a marcipánból formázzatok mini gombócot és aköré kerekítsétek a gesztenyés csoki ganachét, majd kakaóporba vagy apróra vágott mandulaforgácsba forgassátok õket. Sokáig nem áll el, így kénytelen vagyok rájárni :) Ha ajándékba készül, pár nappal az ajándékozás elõtt gombócoljunk.



Folytats a blogon ... bakaorsi-delish.blogspot.com/2010/11/...

sponsored links

Keres?s