Park Étterem és Kávézó, Gyõr

2010-07-05

sponsored links

Jó étvágyat!

Lehet, hogy már kicsit unalmas, hogy megint Gyõr következik, de oda vagyok retúrban, és többnyire ott ér utól az ebédidõ is. Legutóbb pedig pont az egyik kollégám mondta be a helyet, hogy az ipari parkban van egy Szolgáltatóház, annak az aljában pedig olcsó menü. Az ilyesmit pedig minimum illik bepróbálni. A helyet könnyû megtalálni, a Gyõri Ipari Park területén belül is ki van táblázva. Elég sok autó állt a ház körül, meg gyalogosan is özönlöttek a népek, ami sosem rossz jel.

A belépést követõen egy megállító tábla fogadott (asszem ez a szakszerû neve), amin ott szerepelt a napi menü: tárkonyos zöldségleves + Eszterházy tokány zsemlegombóccal = 590!!! Az étterem valóban étterem hangulatú, szépen terített asztalok, légkondi (kerthelyiség sajnos nincs), meg a menza hangulatot belopva kerámia kancsóban víz kirakva. Ráadásul leülõs-pincéres kiszolgálás, nem ám holni tálcatologatás ennyiért! Ezek után különösen kíváncsi voltam, hogy mit lehet kihozni 590-bõl. Leültünk, és kértem is ki a menüt gondolkodás nélkül.

A kép a www.ipgyor.hu oldalról származik, mivel továbbra sincs fényképezõs mobilom.

 

A leves érkezett is, bár nem valami hamar. Monduk tele volt a hely, a pincérek meg kevesen voltak. Sajnos azon felül, hogy a tárkonyból nem sok érzõdött, zöldséget is csak módjával sikerült felfedezni a lében. Reméltem pedig, hogy úszkál majd benne egy kis zöldborsó legalább, de ehelyett be kellett érnem pár mini kocka répa lehalászásával. Itt már kezdtem gyanítani, hogy hol van a költségvetésben a megszorítás. A gyanú rögtön beigazolódott, amint megérkezett az Eszterházy tokány. A zsemlegombócok szép nagyok voltak, és nem valami mirelit cuccok, hanem rendesen megcsinálva. Itt nem is volt hiba, de hol a hús? Végiggereblyézve a gombócok melletti szaftot akadt fent a villán 7, azaz hét darab húscsík, egyenként kb. fél cm-szer 3 cm méretben. Kevés dolgot utálok jobban, mint amikor a köretet nem tudom beosztani a húshoz. Itt már az elején sem volt semmi esélyem, elkezdtem hát enni a zsemlegombócokat, hozzá néha-néha bekapva egy húscsíkot, miután nagy nehezen kikerestem a szaftból. Így végülis minden elfogyott, sõt, azt kell mondjam, hogy ízre rendben is volt, de olyan szinten maradtam éhes utána, mintha akkor mentem volna be. el is hatéroztam, hogy erre még ráküldök valamit. A választás egy kakaós és egy ízes palacsintára esett, darabját 100-ért mérték. Sokat nem vártam a leves, meg a hús után, de kellemes meglepetésként két normál méretû palacsinta érkezett, amikben töltelék is volt elõírásszerá mennyiségben. Az ízzel sem volt hiba, úgyhogy a palacsinta lett a felmentõ sereg. Így összesen 790-et fizettem, ami még mindig nem rossz. Ha a levesben kicsit több anyag van, meg hús nem csak mikrobiológiai viszgálatok céljára áll rendelkezésre a tányéron, akkor megérne ez többet is kicsit, így viszont nem leszek rendezsres vendég, mert egyszerûen éhes maradok.

Jöjjön hát a pontozás:

  • Parkolás: 4/5 (Hely elvileg van, de autó is sok. Pótossal is találni, mivel ipari park.)
  • Kiszolgálás: 3/5 (alapvetõen OK, csakt lassú a pincéres rendszer miatt)
  • Íz: 4/5
  • Adag: 2/5
  • Ár/érték: 3/5 (Hiába 590)

Weboldala az étteremnek nincs, csak a Szolgáltatóháznak, íme: http://ipgyor.hu/szolgaltatohaz.php?lap=6&Nyelv=HU (itt van cím is)

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... pacalvadasz.blog.hu/2010/07/05/park_e...

sponsored links

Keres?s