Off: A változás szele 2. - Ahonnan a szél fúj...

2010-10-05

sponsored links



"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményei sem lesznek."
(Mahatma Gandhi)

Két hónapja szintén egy Gandhi idézettel nyitottam az augusztusi bejegyzések sorát, és ezzel az idézettel zártam a bejegyzést. Az elhatározásomat kemény hetek és tettek követték, lemondva a nyaralási lehetõségekrõl, az aktív konyhai tevékenykedésekrõl és még sok egyéb másról. Nem panaszkodom, mert most már egy kicsit lazíthatok és a következõ hetek a várakozás és csomagolás izgalmaival telnek majd. 

Piros-emeletes buszos látványban nem lesz majd részem, lesz viszont nagyon-nagyon sok hó! Igen, Ausztria!
Vonzalmam ehhez az országhoz sok évre visszamenõleg tehetõ és egy Mountain Bike Világbajnokságnak köszönhetõ. Elvarázsoltak a hegyek, a hihetetlenül zöld fû, a kék ég és az a csodásan tiszta levegõ... Tudnám még folytatni a sort, de azért ez mégiscsak egy gasztroblog.
A hétvégén egy nagyon hosszú utat tettem meg, kicsivel több mint 1800 km-t autóztam 2 nap alatt, szikrázó napsütésben (22 fokban), bejárva Ausztriát egészen a svájci határig. Személyes bemutatkozáson voltam a leendõ munkahelyemen, illetve több helyen is voltam, mert több ajánlatot is kaptam. Ezzel olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy választhattam. Egy *****-os bio hotel mellett döntöttem, de hogy jól választottam-e, ezt majd csak utólag tudom elmondani... :) Számomra nagyon izgalmasnak tûnik, és a személyes benyomások is pozitív hatással voltak rám. 

Receptek helyett néhány fotót hoztam a környékrõl.




És végül az a látvány, amivel minden reggel meg kell majd "birkóznom"... :)
(ez a fotó a hotel honlapjáról)

                                       


Folytats a blogon ... felholanyka.blogspot.com/2010/10/off-...

sponsored links

Keres?s