Mediterrán halleves

2008-03-30

sponsored links

A halászlé az egyik kedvenc ételem. Bevallom, nekem nyûg megcsinálni, meg ugye, hol van még karácsony?

Ez a halleves merõben más ízvilág és nemutolsósorban sokkal egyszerûbb.

Olivaolajon szeletelt fokhagymával megpirítok 300 g tengeri halfilét és 200 g elõfõzött tenger gyümölcseit. Egy fej vöröshagymát apró kockára vágok és abban a fazékban amiben a leves készül, kevés olivaolajon dinsztelem, de úgy isten igazából barnára. Felöntöm 1 doboz Mutti darabolt paradicsommal, most éppen pepperonis volt kéznél + 500 g sima passzírozott paradicsommal. Miután felfõtt beleteszem az elõzõleg megpirított tengeri bigyókat és bazsalikomot. Frissen sütött bagettel, vagy a nélkül is mennyei finom.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Folytats a blogon ... delicious.freeblog.hu/archives/2008/0...

sponsored links

Keres?s