Makropizza

2007-06-13

sponsored links

Vágd ki a pizzásdobozról ollóval a képet, nyomj rá ketchupot, és már eheted is.

Na jó félre a tréfát, de közel ilyen egyszerû.

Az elején gondosan ismertetett kenyértésztámat abból is mondjuk 20 dekát sodorj, vagy nyújts ki szép kerekre egy pizzaformába, vagy kõcserép tálra, és a többit szerintem tudod. Pizzaszósz házilag, (ajánlanám a bolognai mártásomat is) mindenféle szezonális finomság, tofu, majd kb 20 perc a forró sütõben.

A pizzához markánsan hozzá tartozik a sajátos élesztõ íz ami itt hiányozhat, ezt jól lehet helyettesíteni inaktív sörélesztõvel. Igaz hogy inaktív, de az íze stimmel, és sóz is.

Szerintem isteni, bár azok megint meg vanak lõve akik a pizzát "kenyérrel szeretik" mert ez ugye egy vékony ropogós tészta.

 


Folytats a blogon ... adelkonyha.freeblog.hu/archives/2007/...

sponsored links

Keres?s