Magdi Mama Kiskonyhája, Budaörs

2010-08-05

sponsored links

 
Jó Étvágyat!
 
Frankón ennek a posztnak egy hete már meg kellett volna lennie, de lusta vagyok mint állat és az is nagy szó hogy most belekezdtem. Valahogy nyáron nem adja nekem olyan jól a posztok írása, mint egyéb idõkben. Ennyit a helyzetjelentésrõl, jöjjön a lényeg.
Pacalvadász kollégával már rég óta tervezzük hogy csapunk egy kipróbálással egybekötött egyéves a blog kajálást.(Már lassan 1,5 éves) A helyet is kinéztük, elég bizalomgerjesztõ az étlapja hogy sokat ne árúljak el de azért mégis, pacalleves is van a napi ajánlatba! Szóval a hét elején belõttük a pénteket mint esélyes nap. Én meg csütörtökön beestem olyan 14 óra tájékán Budaörsön Magdi Mamához egy ebédre, és itt kezdõdik igazán a történet.
Ezen a helyen ahol most Magdi Mama mûködik, már régebben is vendéglátó egység volt, sõt jártunk is egyszer itt régen, viszont semmi más nem maradt meg az emlékeimben csak az hogy iszonyatlassan jött ki akkortájt a pincér, na meg a megrendelt ebéd is.(Azután nem is látogattuk) Mostanság sokat mentem el a hely mellett és mintha új szelek fújnának alapon, csütörtökön be is ugrottam próba palócleves. Mivel rajtam kívül kettõ után már nem voltak a palócleves hamar kijött, rákértem egy rántott cukkinis másodikat amivel szintén nem volt gond. Aznap volt Magdi Mama névnapja és simán kaptam egy free desszert ajánlatot, de ebbe a melegbe már nem fért fel a képemre, azért így utólag is Boldog Névnapot Kívánok! Ebbõl a kombóból délután simán lenyomtam bringával terepen a 48km-es Pilistetõ kört. Viszont még a csütörtöki ebédnél kifigyeltem hogy pénteken szalontüdõ a bémenü. Eljött a péntek és ment az egyeztetés hogy akkor holebéd, aztán Pacalleves vs. Szalontüdõ meccsbõl a szalon jött ki gyõztesbe. Kánikulába jobban esik a tüdõ alapon. Pacalvadász kollégával be is suppantunk a teraszra és kértük a bémenüt, szódával illetve kólával. Menühöz méltóan hamar kint volt a borsóleves az asztalon, rendes mélytányérba, belevalóval gazdagon, ízletesen. Kánikulai idõjárásba a meleg leves egy hálás találmány, a terasz meg a másik. Kisvártatva megérkezett a barátunk a szalon is. Itt megint elõjön az hogy a szalontüdõ hivatalosba zsemlegombóccal, meg hosszú mártással az autentik. Igen néha lehet gúrmézni, mi is szoktunk, itt és most ez nem errõl szólt. Bekostoltuk és az egyhangú vélemény az volt hogy fajin, el fog fogyni. Az adag a képeken is látható amennyit a tányér elbír volt, kicsit savankás ahogy kell, menünek ideális. Fõleg péntek délután, el lehet gondolni a nagymelegbe ezután mennyi a hatékony dolgozásnak....igen, pont annyi! Pacalvadász kolléga még az elején katzérkodott valami édessel a végére, aztán a menü betette. Közösbe kértük a számolást ami 2440-be állt meg amibõl csak a kolléga lónyálja volt 400, a szódám 60, a két menü meg 1980 (990/porció). Nem olyan rossz, elég tartalmas és ízletes menü 1000Ft-ért, mostanság lassan ez az ár a nagyátlag. Kajajegyek játszanak, amibõl ugye illik bõvebben adni mivel a kajajegycég 10%-ot még lehúz a vendéglátósokból, má? mértne. Adok a pontoknak is:
 
  • Parkolás: 2/5 ( Ha sok a vendég parkolni nem egyszerû, póttal fõleg)
  • Kiszolgálás: 5/5 (nekem tetszett, rendes, kedves)
  • Íz: 5/5 ( ezt se bánom)
  • Adag: 5/5 (elég jó)
  • Ár/érték: 4/5 ( hogy legyen már 4-es is)
  •  

Van még kétezervalamennyiért, annyit eszik amit bír lehetõség is, bizalomgerjesztõ svédasztalos megoldással ha valakit érdekel!

Az egységet az 1.es uton lehet megtalálni, Budaörsrõl, Gyõr irányába az utolsó Börsi körforgalom után 500m-el jobb oldalon. Ha így nem sikerül az új térképes keresõ majd segít.

További infók a szórólapon.

 

További Jó Étvágyat!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... pacalvadasz.blog.hu/2010/08/05/magdi_...

sponsored links

Keres?s