Krumplileves, rizses hús (Egészségkonyha)

2007-12-17

sponsored links

Kedves olvasónk, Vera tanácsára ezen a héten az Egészségkonyhát teszteljük. Egyébként a mai napig megdöbbent, hogy vannak kedves olvasóink. Biztos vannak nem kedvesek is, meg kedvetlenek, én akármilyen olvasón õszintén meg vagyok döbbenve :)

Szóval. A rendelést péntek este jó késõn adtam le, amibe valamelyest az is szerepet játszott, hogy a regisztrációm kicsit elnyúlt: a tájékoztató oldalon vagy 6x próbáltam rákattintani a jobb oldalt látható ûrlapra, mire rájöttem, hogy az csak egy minta kép, ami ráadásul nem is úgy néz ki, mint az igazi regisztrációs oldal. Némi paranoiával  feltételezhetném, hogy minden egyes kattintásnál megszólal egy csengõ a konyhában, a szakácsok meg dõlnek a röhögéstõl, mindenesetre én is jól szórakoztam, köszönöm.

A rögös kezdetek után hétfõn mégis megérkezett a kaja, valamikor a reggeli órákban egy szatyorban, 3 heti megrendelõlappal elõre (éljen az optimizmus!). Az dobozokon standard fémfóliás fedõ van, ami erõlködés nélkül leválasztható a dobozról. Ezért roppant hálás vagyok, minden futárcégnek jön ez így össze.

Az elsõ étel egy majorannás burgonyaleves 225Ft-ért. Kellemes, sûrû leves, házias leves, a krumpli nincs szétfõzve és a galuska is pont jó. Kezdetnek nagyon jó, rögtön osztok egy 7/7-et.

Zöldséges rizses húst (785Ft) rendeltem másodiknak. Nem kell rögtön a szívünkhöz kapni az ár láttán, ez ugyanis a fáma szerint minõsített bioalapanyagokból készült, biorizzsel, bioborsóval, biohússal, bioszakács biokeze által. És meglehetõsen finom is, az ízvilágot továbbra is "háziasként" jellemezném. Különösebben nagy relevációt nem vártam a dologtól, nem is kaptam (rizses hústól?), de rendben volt az egész. Ha a mai kajámhoz a sertéseket nem valami rossz ipartelepen tartották és egy tonna antibiotikummal nyomták teli reggelire, akkor megérte. 6/7 pont.

Mindkét étel esetében kiadós adagokat kaptam, ezzel eddig nincs gond, várjuk a folytatást.

Most pedig egy szervizüzenet a jövõ számára:

Az egy hete hûtõben tartott gazpacho emberi fogyasztásra már alkalmatlan, bármilyen ezzel ellenkezõ információt kapsz az érzékszerveidtõl. Pusztán egy kis tányér elfogyasztása után éjszaka rémálmaid lesznek, délelõtt pedig 595Ft + inflációt fogsz fizetni egy együttérzõ tekintetû patikusnak a Rennie Antacidumért. Egész nap úgy fogod magad érezni, mint a mosott szar. Köszönöm a megtisztelõ figyelmet, üdvözlettel: A Múltbéli Dobozos.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... dobozosgourmand.blog.hu/2007/12/17/kr...

sponsored links

Keres?s