Karácsonyi nyereményjáték - Villeroy és Boch keksz formák

2010-12-06

sponsored links

Ha szeretnétek Rémszarvas, Mézi, Angyal, Hópehely, Puttonyos Mikulás süti kiszúró formákat nyerni, akkor játsszatok velem!



Nem is oly rég a Villeroy-Boch kirakatában gyönyörködtem, mikor megláttam egy hatalmas doboznyi karácsonyi keksz formát. Volt benne minden forma, amit egyébként hiába keresel és ha találsz, akkor is csak mûanyagból. De akkor ott illegette magát a fém forma Mézi, Csizma, Karácsonyfa, Mikulás, Cukorpálca és társaik, szóval nem volt mese be kellett mennem az üzletbe. És lássatok csodát, a készlet nem volt egy ház ára, így gyorsan vettem is egy dobozzal. Aztán eszembe jutott, hogy még hányan örülnének ennek...

Így arra jutottam, hogy a karácsony szellemében rendezek egy kis játékot az oldalon.

4 szerencsés játékos egyenként 3, véletlenszerûen kiválasztott formát fog a karácsonyfája alatt találni, ha velem játszik. Míg a 13. darab sorsa maradjon inkább titok...



Aki szeretne játszani annak csupán annyi a dolga, hogy megjegyzésben ehhez a bejegyzéshez megírja, hogy mit tenne álmai kekszébe kiegészítõ íznek? Mandulát, mogyorót, levendulát, fahéjat...?



Mi elsõként egy kis fahéjas kekszet sütöttünk

Írjátok meg megjegyzésben azt az egy különleges hozzávalót és Ti lehettek, akik 3 különleges kekszformával gazdagabban ültök majd a karácsonyfa alatt.

Játékra fel! A megjegyzéseket december 10. (péntek) 20 óráig várom!

Folytats a blogon ... frogfoodie.blogspot.com/2010/12/karac...

sponsored links

Keres?s