Karácsonyi mézesreceptkönyv - hogy mások Karácsonyát is megédesítsd

2010-11-27

sponsored links

Ez az õsz rengeteg megpróbáltatással járt számunkra, olyan dolgokkal kellett szembenéznünk idõnként, ami csak lidércnyomásos álmunkban fordulna elõ...egy kicsit vissza is vettünk a tempóból, és talán jobban értékeljük azt amink VAN. Amit adottnak veszünk, eszünkbe sem jut, hogy valójában "ajándék".

Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet, amikor valaki a gyermekének nem tud enni adni. Vagy orvosságot venni. Vagy új cipõt a régi, kinõtt helyett.
Csak azt tudom, hogy segíteni kell. Amivel csak tudunk.
A hetekben olvastam végig L. Ritók Nóra blogját, nem tagadom, végigbõgtem. Azóta már felvettem vele a kapcsolatot, és elküldtem a kisfiam kinõtt ruháit és némi gyerekvitamint a rászorulóknak.
Sajnos H. Rita nagy mézessütõ szeánszán nem tudtam részt venni (a fenn említettek miatt) de itt szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy újra lehetõség nyílik a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatására, akár jelképesen is. Azon kívül, hogy biztosíthatjátok egy-egy kisgyermek egy napi meleg ételét 1000 ft-ért, még egy szuper mézesszakácskönyvet is kaphattok!
Persze aki megteheti, utalhat többet is, minden forintnak lesz gazdája (sajnos).
Az akcióról bõvebben itt olvashattok, a segítségnyújtásra vonatkozó részleteket is itt találhatjátok.

Folytats a blogon ... pakosztos.blogspot.com/2010/11/karacs...

sponsored links

Keres?s