Kakukkfüves csirkecomb

2010-06-07

sponsored links

Hozzávalók: 8 db csirkefelsõcomb, 1 csomag mozzarella golyó, 2 gerezd fokhagyma, 1 kisebb padlizsán, szárított paradicsom, olívaolaj, só, bors, kakukkfû.
A húst sóval, borssal ízesítjük, a bõre alá teszünk egy kevés szárított paradicsomot, és mozzarellát, majd egy zacskóba tesszük õket. Öntsünk rá egy kevés olajat, majd szeleteljük bele a fokhagymát, és szúrjuk meg kakukkfûvel. Egy éjszakán keresztül hagyjuk a hûtõben, másnap grillrácson süssük pirosra - ügyeljünk rá, hogy a sajt ne folyjon ki belõle!
A padlizsánt mossuk meg, vágjuk vastagabb szeletekre, sózzuk, borsozzuk, majd fokhagymás olajban pihentessük egy kicsit. A hús után grillezzük meg a zöldséget is. Kitûnõ köret mellé a joghurtos-kukoricás jégsaláta. :)


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/06/07/...

sponsored links

Keres?s