jó magyar vastagkolbász

2010-07-25

sponsored links


tudatom mindenkivel: van végre jó magyar vastagkolbász! miután nagyrészt végig szenvedtem pár hónappal ezelõtt egy kolbászkóstolót a kistücsök étteremben balatonszemesen, rá kellett jönnöm, hiába vélik honfitársaink az ellenkezõjét, a magyar kolbászok és szalámik nagy része katasztrofális ízû. rosszul vagy egyáltalán nem inazott, pocsék minõségû húsok, vágás helyett pépesre darálva képezik az alapot, amit ócska paprikával és mûérleléssel, füsttel lepleznek. a végeredmény egy savanykás ízû, sós és agyonpaprikázott szörny.
amit viszont a napokban kóstoltam, egyszerûen csodás felüdülést nyújtott. hogy ki gyártja, még nem mondhatom el, mert csak szeptember-októbertõl lesz az üzletekben, de a jó hír az, hogy ipari mennyiségben állítják majd elõ.
hát ezt is megértük? ipari mennyiség és jó minõség, íz?
itt a kánanán!


Folytats a blogon ... gastrofoto.blogspot.com/2010/07/jo-ma...

sponsored links

Keres?s