Isteni vega vacsora

2010-07-29

sponsored links


Olivaolajon elkezdtem párolni a zöldégeket (kukorica, gomba, zöldbab, bébirépa, brokkoli). Bármilyen zöldség megteszi, ami éppen van otthon a hûtõben. :) Megvártam, míg levet eresztenek a zöldségek, majd beleszórtam még a wokba két kanál kölest, két kanál bulgurt, és két kanál vörös- és sárga lencsét vegyesen. Kicsi só, kicsi bors, pár gerezd zúzott fokhagyma, és hagytam megpuhulni (kb 20 perc). Valószínüleg kevés a víz, amit a zöldségek eresztenek, így azt pótolni kell, míg meg nem puhul az étel. 



Ha megpárolódott, kivajazott, és zsemlemorzsával megszórt jénaiba vagy kis tepsibe öntjük, tetejére tejfölt, reszelt sajtot teszünk, és már mehet is a sütõbe. 




15-20 perc alatt készre sütjük.




Jó étvágyat kívánok!

Folytats a blogon ... mennyorszagkonyhaja.blogspot.com/2010...

sponsored links

Keres?s