Instant csalás

2010-07-27

sponsored links

Vízi állatok, zöld növények. Az õ jegyükben gyûltünk most össze.

Az alapanyagok

Megint voltam egy négybetûs német diszkontláncban, és rámugrott egy nagy doboz rukola, meg egy kisebb doboz garnéla. Meg fél liter tejszín.

Szeretem a garnélát, egyszerre tud édes és sós lenni, meg ráadásul viccesen fest. Rémisztõen kevés helyen lehet nyersen kapni, még fagyasztva is inkább elõfõzött kis állatkákat árulnak, frissen meg fõleg gázos a beszerzésük, ha van is, mocskos drága. Ez sem volt olcsó, ráadásul fagyasztott, tisztított, de legalább nyers.

A pisztrángot is szeretem, mert akárhogy is hányom-vetem, a legjobb ár-érték arányt felmutatni képes halfajunk, ráadásul tenyésztik, tehát nem érzem akkora köcsögnek magam, ha ilyet eszem, mint ha pl. a fenti garnélától szabadítják meg a világ tengereit a kedvemért. A húsa szálkátlan, gyönge fehér valami, a bõre sütve isteni, szóval ideális hal. Ráaádásul Szilvásvárad meg más hasonló helyek megbízható minõségben ontják, csak arra kell ügyelni, hogy frisset vegyünk.

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... garum.blog.hu/2010/07/27/instant_csalas

sponsored links

Keres?s