Húsvéti jótanácsok

2007-04-04

sponsored links

1. Akinek egyébként nincs, vagy soha nem volt, az ne vegyen, szépen kérem, NE VEGYEN húsvétra kisállatot! Se csibét, se pelyhes kiskacsát, se nyuszit, se semmiféle olyan kis élõlényt amirõl az ünnepek után nem tud vagy nem kíván gondoskodni. Vigye inkább a gyereket állatsimogatóba az Állatkertbe vagy ide vagy ide. Vidéken persze könyebb, ott csak van valami kedves közeli vagy távoli ismerõs, akinél van néhány pelyhes kis jószág.

2. A húsvéti sonka fõzõlevét tessenek kis dobozkákban lefagyasztani, késõbb csak elõ kell kapni és remekül lehet vele babból, szárazborsóból, lencsébõl készült leveseket ízesíteni, vagy csak pikánsabbá tenni valami olyan ételt, amihez el tudunk képzelni egy kis extra füstös-sós aromát.

3. A nõk és férfiak közötti jó kapcsolat, továbbá a kedves (bár kétségtelenül kissé szekszista) hagyományok megõrzése érdekében kérem, hogy senki, se férfi, se nõ, se gyerek ne vegyen ún. "locsolókölnit". Kérem, nagyon szépen kérem, ne tegyétek, fogadjátok meg inkább a két évvel ezelõtti tanácsomat és locsoláshoz használjatok drogériákban kapható, olcsó és enyhe illatú rózsavizet. Vagy szódásszifont, esetleg vödröt. Bármit, csak ne azokat a förtelmes bûzû, maró löttyöket amiket a vegyipar ilyenkor locsolókölni néven el akar adni.


Folytats a blogon ... brunnhildekonyhaja.freeblog.hu/archiv...

sponsored links

Keres?s