Húskrém

2007-10-05

sponsored links



Húskrém

2 fej vöröshagymát zsíron megdinsztelünk. Ledarálunk 1 kg sertéscombot és 15 dkg füstölt szalonnát, ráötjük a hagymára, és együtt puhítjuk tovább. Fûszerezzük mustárral, sóval, borssal. Ha kész, 15 dkg vajat is keverünk hozzá.

Õzgerinc formába tesszük, egy napig állni hagyjuk a hûtõben.

Ezután elõvesszük, tányérra vagy tálcára borítjuk és aszpikkal leöntjük.
Kenyérre kenve kiváló. Nagyon finom tormakrémmel, retekkel, savanyúságokkal.




Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... disznotor.blog.hu/2007/10/05/huskrem

sponsored links

Keres?s