Három szürke barátok

2007-12-07

sponsored links

Eredetileg csak két barátról lett volna szó, azonban az igazi nagy élmény reményében bõvítettem a kört. Nem volt baj az elsõ kettõvel sem, de valami hiányzott belõlük. Azt hittem biztosra megyek, mert a harmadikat hozzávetõleg egy éve már kóstoltam. Akkor nagyon tetszett. Gondoltam azóta csak szépült, bölcsebb lett. Ám vele sem kerültem közelebb az igazi barátsághoz. Azt mondják a szürkebarát különösen alkalmas a hosszú érlelésre. Ezek a kétévesek mégis a fáradtság jeleit mutatták. Erõre kapnak majd késõbb? Vagy nem ettõl az évjárattól kell ilyen csodákat várni?

Bazaltbor Badacsonyi Szürkebarát 2005

Szépen telt aranysárga szín, érdekes módon nem is csíkokban, hanem szinte egyben mozog a pohár falán. Orrban szellõzés elején viaszos, virágos, késõbb túlérett gyümölcsös: talán szottyadt körte. Érdekes, nem feltétlenül vonzó illatok még: állott rumos tea, föld betoncserépben. Közepesen intenzív, és bár nem mindig vonzó, viszont unalmasnak, szokványosnak semmiképp sem mondható.

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... palack.blog.hu/2007/12/07/szurke_baratok

sponsored links

Keres?s