Harajuku Strawberry

2010-08-22

sponsored links

Sok, sok, sok étcsoki, sötét, édes, remek. És közben az eperszínû krém, aminek olyan íze van, mint a rózsaszínû porcukornak, amiben korábban egy csomó túlérett eperszemet forgattunk meg. És a színe egyenesen Barbie-s, de a kinézeténél sokkal finomabb, persze.

A csoki maga a szokásos Tibis felállás: a megszokott, jó minõségû étcsoki, vastagon, ahogyan kell, rajta önálló bonbonhüvelyeknek is megfelelõ dudorok, bennük a rózsaszínû epres krémmel. Az eper furcsa szerzet csokival: szerintem étcsokival sokkal finomabb, mint tejcsokival (fehérrel még ki sem próbáltam). A kedvenc (kölcsön) csokis könyvem szerint egyébként ha egy epret szeretnénk bevonni csokival, akkor a gyümölcs a ?bevonása elõtt még egy cukorréteget igényel, mert saját cukortartalma túl kevés a keserû csokoládé markáns ízéhez képest.? Mondjuk esetünkben csak eperaroma van a krémben, így ezt a problémát megfelelõ módon kompenzálták.

Javaslom: ügyesen harapdáljuk le róla a vastag étcsokitalpat úgy, hogy próbáljuk a felszínét sem súrolni a krémnek, viszont néhány csokiforgácsot hagyni a széleken. És így pontosan úgy néz ki, mint amilyennek egy amerikai-japán Harajuku baba stilizált fejét képzelem egy rajzfilmben. Szinte kedvem lenne Gwen Stefaninak küldeni pár ilyen táblás csokit (egy Harajuku parfümért cserébe).

Egyszerûnek, kislányosnak és rózsaszínûnek tûnik ? pedig kifejezetten édes és ennivaló és összetett.

És ha már egyszer-kétszer megígértem, hát most szólok: lesz egy játék is hozzá.

 

Tibi epres krémmel töltött étcsokoládé

100 g

ajándék volt :)

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... csox.blog.hu/2010/08/22/harajuku_stra...

sponsored links

Keres?s