Hagyma leves

2007-07-04

sponsored links

Ma egy gyors, olcsó és nagyon finom levest fõztem. Ime

Hagyma leves

ami mindig kell bele: vöröshagyma, vaj, liszt, só, leveskocka, reszelhetõ sajt

ami még finom bele: petrezselyemzöld, piritott kifli szeletkék

A vöröshagymát vékony karikákra szelem, vajon vagy olivaolajon aranysárgára piritom, közben sózóm. Ezután meghintem fehér tönköly liszttel és igy is piritom kicsit. Felöntöm vizzem beleteszem a leveskockát és a petrezselymet. kb 10 pecig fõzõm még. Tálalás elött a forró levesbe szórom a piritott kiflit (persze ha éppen van itthon) és belereszelem a sajtot is. Nagyon finom benne a megolvadt sajt.


Folytats a blogon ... mai-kaja.freeblog.hu/archives/2007/07...

sponsored links

Keres?s