Grill-Büfé, Mecseknádasd

2010-10-01

sponsored links

Jó Étvágyat!

Vannak azok a napok amikor megkívánom a sültárút ebédre, mindenféle konvencionális leves-második kombináció helyett. Valamelyik nap Pécs felé autózva a ?csodálatosan mozgalmas? M6-os pályán Paks magasságába fészkelte be a sültárú magát a napi elintézendõk közé, és ebédidõhöz közeledve egyre nagyobb jelentõséget kellett neki tulajdonítanom. Egyre erõsebben nyomult a belsõ hang: Egyél ebédre Hurkát-Kolbászt. Gyorsan futtattam hát egy pecsenyés keresõprogramot az emlékezetgps-be. A pálya mellett kizárt, hogy legyen valami, de a ?régi? 6-oson Szekszárd után van egy két esélyes egység Pécsig. Eldõlt hát, Szekszárdtól hanyagoltam a pályát, (nem is nagyon szeretem a további szakaszt) régi 6-os, forgalom nem sok, meg nem is annyira unalmas. Van egy pár vendéglátó a szakaszon, nem tudom miért én mégis a Mecseknádasdi villanyrendõr egyik sarkában található Grill-Büfé parkolójába gurultam be.
És IGEN, már amikor beléptem és a sültes pultba bepillantottam, éreztem, hogy ez kell ma nekem. A belsõ hang is bólogatott. (na ez milyen!?) A pultba sorakoztak a hurkák, (véres, májas), kolbászok, sült-húsok, máj meg megannyi olyan dolog aminek nehéz ellenállni. A másik nehézség ellenállni a pultos srác szívélyes kínálásának volt. Sajnálatos módon a csípõs kolbász éppen sülõ félben volt így errõl most lecsúsztam, de kértem egy szépszál simát, mellé barátkozni meg egy jóképû véres-hurkát. Akkora szeletet vágnak a sültesekbõl amekkorát kérsz-kívánsz. Ezek a haverok már ott pihentek a papírtálcán, amikor éreztem, hogy szeretnének még egy kis savanyút is. A sültes pult mellett nagy lavórba a mindenféle savanyúságok kavalkádja, amibõl azt és annyit szedsz amennyit kérsz. Hirtelen nem is tudtam, hogy az almaparikát, vagy karfiolt, vagy zöldparadicsomot válasszam, mire a pultos srác elõkínált egy kis koviubit a pult alól. Az ubi volt a befutó! Kaptam még a tálcára kenyeret is (szóljak ha elfogy kapok még!). És ez a kompozíció 1120 magyar forintba állt meg.
A tálcával kiültem a teraszra, szépen odatûzött az õszi nap és nyugodtan befalatoztam mind egy szálig az étkeket. A kolbász elég fûszeres volt kicsit még csípett is mondhatni pont jó (nekem), a hurka szintén ízletes, jó állagú nem csak telenyomva rizsával oszt csókolom fajta. Miközben falatoztam a pultos srác kijött rákérdezett minden rendbe-e, hozzonemég esetleg valamit, egyáltalán nem tolakodó stílusba, jó vendéglátós!

Pontoznék:

  • Parkolás: 3/5 (szemlyautónak jó, nagyobbnak nem annyira)
  • Kiszolgálás: 5/5 (tényleg)
  • Íz: 5/5 (hiba nincs)
  • Ár/érték: 4/5 (persze, lehetne olcsóbb is)

Eltéveszteni nem lehet, ha a 6-oson haladsz Mecseknádasdon, azért felteszem a térképesre is ha már van. Tényleg tudom ajánlani!

Jó hétvégét!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... pacalvadasz.blog.hu/2010/10/01/grill_...

sponsored links

Keres?s