Go VEG!

2007-10-16

sponsored links

 

Esszük a húst mert finom, igazából azonban a fûszerek teszik finommá, azok meg pont növénybõl vannak, próbálj egyszer egy vízben fõtt dögöt csak úgy magában jó étvággyal elfogyasztani.

Biztosan azért is fogyasztjuk mert tudatmódosító. Egyfajta drog. Nem véletlenül mellõzik a szelíd toleráns keleti vallások. Nem csak mert a gyilkosság (közvetve is) rosszkarmát vonz, hanem mert ragadozóvá válsz általa, a ragadozók minden tulajdonságával. (Nem kell megijedni ilyenekre gondolok hogy fokozott egó, fokozott versenyszellem, fokozott idegállapot.) 

... ez csak arról jutott eszembe, hogy néhány havonta körbeér a wiwen egy undorító állatkínzós videó, senki nem tudja tovább nézni egy percnél, mindenki hozzáfûzi a maga mélységes megbotránkozását, elhatárolódását, elképedését, esetleg könnyekben tör ki, majd hogy fájdalmán enyhítsen, kimegy a konyhába, és letol a gigáján 20 deka párizsit abban a biztos meggyõzõdésben, hogy a párizsi morfológiailag kaja alakú, és a beledarált mosolygó önként jelentkezõ csirkéknek (mielõtt a fejlesaraboló gépbe dugták a fejüket szintén önként) még feladta a pap az utolsó kenetet, tehát amit most tenni készül az lényegesen humánusabb, mint a mackónyúzás. (És ez így is van, de ha nem lenne mackóbõrben járó hölgy/parizerevõ temérdek, akkor ki támasztana igényt mackónyúzásra/csirkebõrkepéppárizsire?)

Biztosan ezért is mondja az írás : -Ne botránkozzatok meg! (Gondolom mert akkor valószínüleg azt hiszed ennyivel elintézted, meg azt is hiszed, hogy ez rád nem vonatkozott, pedig de.) 

Tehát ne botránkozzatok meg a mackónyúzós filmen, hanem tartsatok minden héten egy parizermentes napot!

Senki nem kivétel, marhapörköltrõl álmodtam, és kurvajó volt :-)

 

 

 


Folytats a blogon ... adelkonyha.freeblog.hu/archives/2007/...

sponsored links

Keres?s