Fûszeres-zöldbabos ( zöldborsós ) halfilé

2010-09-26

sponsored links

Hozzávalók:

60 dkg tengeri halfilé
10 dkg húsos füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
40 dkg zöldhüvelyû zöldbab vagy zöldborsó
2 evõkanál olaj
1 csipet borsikafû
1 csipet szerecsendió

 

Elkészítés:

A fagyasztott zöldbabot 5-6 percig fõzzük, majd leszûrjük.
Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a kockára vágott
szalonnát,majd tányérra szedjük. A zsiradékban megsütjük a
sóval és borssal bedörzsölt halszeleteket. Félretesszük, melegen
tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra
vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a kisütött szalonnát, a babot
és lazán összekeverjük. Borsikafûvel, szerecsendióval ízesítjük.
Burgonyapüré illik hozzá.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mindmegettem.blog.hu/2010/09/26/fusze...

sponsored links

Keres?s