Dolce Vita party: hol voltak az olasz kaják?

2010-12-15

sponsored links

December 10: céges buli. A party koncepciója dolce vita, ezen belül olaszos ételek. Nos, felsorakoztattak gyrost, gombás-tejszínes spagettit, lasagne-t, tiramisut, valami elzászi almatortát, mindenféle zöldséget megfõzve majd pürésítve mint például zöldborsópüré, bolognai ragu önmagában (fõtt tészta sehol), még 2-féle valamilyen feltétes spagetti és töltött káposzta...

Nem cifrázom: totál ellentmondás a koncepcióhoz képest, a lasagne-ról csak annyit, hogy ennyire pépesre szétfõzött, cukros paradicsomszószban fürdõ valamit még életemben nem ettem.

Meg is írtam a szervezõknek, hogy jövõre lehetne amerikai stílusú: hamburger, hotdog, sajtos makaróni, cheesecake, brownie, muffin, pite. Még meg is sütném (600 db hamburger és 600 db hotdog buci, 25 tálca sajtos makaróni, 30 cheesecake, 20 tálca brownie, 50 tálca muffin és 20 pite).
Nem kell túlspilázni, ezeken a céges rendezvényeken nem a késsel-villával való hadakozás kisestélyiben a menõ, hanem a helyes kis adagok, az ötletes ételek, aki pedig nem eszik, az meg úgyis az olcsó bor/sör miatt jön :)

De legalább a koktélt profi srác keverte és volt is benne alkohol. Ó, de még mennyi...! :P

Folytats a blogon ... gasztroreni.blogspot.com/2010/12/dolc...

sponsored links

Keres?s