Diós koszorú

2010-12-09

sponsored links


Idén is eljött az advent, a maga vidámságával, várakozásával, a maga milló programjával. A tavalyi nagy siker után idén is megrendeztük a Nagy Karácsonyi ?neklös Estét, ahol a vendégeinket egy diós koszorúval tartottuk jól.
A tavalyi marcipános koszorút ezúttal diós változatban varázsoltam elö. A tésztája ugyanaz, a töltelék készült másképp. A kinyújtott tésztát olvasztott vajjal kentem meg, erre fahéjas cukrot, darált diót és végül hihetetlen mennyiségü mazsolát szórtam. Feltekertem és a két végét egymásbadugva koszorút formáltam belöle. 160 fokon sütöttem, kb 25-30 percet. Puncshoz, forraltborhoz csúszik igazán!!! (Tapasztalat!)

Folytats a blogon ... konyhaboszi.blogspot.com/2010/12/dios...

sponsored links

Keres?s