december

2010-12-04

sponsored links

Hosszú ideje nem írtam ide, bevallom, annyira nem is hiányzik. Megvannak más felületek, ahol az aktuális gondolataim kifejtem, és ez jelenleg kielégít. Pláne, mert nagyon idõm sincs, vagy legalábbis nem akarok erre szánni.
Nagy változások vannak most körülöttünk, több területen, értelemben is.
Ami viszont "állandó", hogy itt a december, és mindjárt a karácsony is. Épp azt tervezgetjük, ki mit kapjon ajándékba, és a mai a szokásosnál is nagyobb bevásárlás lesz: a tartós cuccokból úgy akarunk bespájzolni, hogy januárig ne kelljen nagyobb bolt közelébe menni, csak a zöldségeshez, meg a sarki kisboltba kenyérért, tejért.

Nem szeretjük az ilyenkor megõrült tömeget, meg az orrba szájba költsdapénzedmertkarácsonyvan fílinget. Az ajándékok része-egésze is vagy saját készítésû lesz, illetve olyan, aminek tudom, hogy nagyon örülni fog a másik, mert maga nem áldozna erre.
Apróságok, amik örömet okoznak, és nekem ez a lényeg. Ráérek még csupa hasznossággal szolgálni a szeretteimnek ajándék címszóval. (de persze, a hasznosság is lehet olyan, aminek örülnek :) )

Idén úgy döntöttünk, itthon is lesz fa. Nem nagy, csak aprócska, földlabdás, amit utána kiteszünk tavasszal a kertbe. Eddig nem állítottunk külön fát, hiszen az albérlet nem volt az igazi otthonunk, elég volt a szülõknél. De most már itthon vagyunk.

 


Folytats a blogon ... kisviraginitaly.freeblog.hu/archives/...

sponsored links

Keres?s