Csokoládés panini

2010-12-12

sponsored links

Egy kis szelet jófajta csokoládé bearanyozza szürke hétköznapjainkat. Írhatnék még számtalan hasonló bölcseletet, de aki már próbálta, annak úgy sem kell magyaráznom egy szájban olvadó csokiszelet lelkünke gyakorolt jótékony hatását. Az úgy is tudja.

És mi van azokkal, akiket már pár csepp nyers, rétillatú olívaolaj látványa is lázba hoz?
És mi van a sóbolondokkal, akik többfajta, a világ minden tájáról összehurcolt sókat használnak?
És mi lenne, ha mindezeket most jól összeboronálnánk??

A spanyol viaszt nem kell feltalálni, csak elõvenni pár szelet ropogós héjú baguette-t, fél tábla csokoládét a nagyon féltett és jól eldugott, belga vagy olasz fajtából, leemelni a polcról az aranyáron vett, kissé gyümölcsös, ligúr olívaolajunkat és kezünk ügyébe helyezni a Maldon-sót.
Crostini csokoládéval, extraszûz olívaolajjal és Maldon-sóval
sponsored links


Keres?s