Csiga, de fahéjas

2010-07-05

sponsored links

Limara remek kakaós csiga receptjét pénteken hajnalban olvastam. Az aznapra tervezett spenót-tükörtojás menü zárófogásaként éppen megfelelt, és végre gyakorolhattam vele a kenyérsütõgépben való dagasztás kellemes mûveletét, amirõl én mennyiségi okok miatt általában lemaradok, nálunk ugyanis lisztbõl általában 1 kiló az induló adag. Mivel pénteken számos gyermekem országszerte táborozott, kis (azaz normál) adag tészta is elég volt, így jöhetett a géppel dagasztás. Limara receptje alapján dagasztott, kelt tésztát, az itthon lévõ családtagok kérésére nem kakaóval, hanem fahéjjal szórtam meg, és a kisebb, de magasabbra növõ változat szerint sütöttem meg. Nagyon klassz lett, még egyszer köszönöm az ötletet és jó receptet Limara!


Folytats a blogon ... konyhaklub.blogspot.com/2010/07/csiga...

sponsored links

Keres?s