Caprese-smoothie

2010-12-13

sponsored links

A smoothie-hírlevél eheti kiadása ezúttal innen jelentkezik (aki még nem tudná: minden hétfõn egy-egy újabb smoothie-recept a DC Facebook-oldalán!). Az ok igen egyszerû: annyira jól sikerült, hogy elõételnek is beillik, annak ellenére, hogy a paradicsomok már november közepén sem tündököltek, amikor készítettem.

Azóta decembert írunk, paradicsomfronton a helyzet még rosszabb. Igaz, hogy kapható paradicsom, de napérett, zamatos példánnyal ilyenkor már alig találkozni.
Hogy miért került ez a recept még is ide? Nos, koktélparadicsommal is próbálkozhatunk (ez a smoothie is abból készült, csupán egy kicsit segítettem rá:), ezek még télen is elég élvezhetõek. Másrészt nagyon jó minõségû darabos paradicsom is jó hozzá, persze az igazi majd nyáron lesz, én is elteszem a receptet és elõvesszük újra, rendben?

Az összetevõk pontosan ugyanazok, mint a klasszikus paradicsomos mozzarellánál, mindkét réteget jól összeturmixoltam és szép kerekre, intenzívre ízesítettem. Jó olívaolaj, kevés kapribogyó, rucola és tengeri só csodát tesz.
Caprese-smoothie
sponsored links


Keres?s