Befõzés Saga

2007-07-27

sponsored links

címû szappanoperánk aktuális részét olvassák.

Kemény Körte halálos szerelembe esett Hámozókéssel. Különös, minden óvatoságot feledtetõ, már-már mazochistának tûnõ vonzalom ébred közöttük. Ebben a perzselõ szenvedélyben felszínre törnek Kemény Körte eddig elfojtott vágyai és testestül-lelkestül átengedi magát Hámozókésnek. Ennyi odaadást látva a lány is elveszíti önkontrollját, felszínre kerülnek az eddig elfojtott szadista hajlamai és mohón esik neki az édes, roppanós húsnak. Mire Kemény Körte feleszmél már bõrétõl megfosztva, négybe darabolva fuldoklik egy tálnyi citromos vízben.

Az átható gyümölcsillattól megvadult, fehérmájú Hámozókés ösztönei azonban még mindig nincsenek kielégítve. Következõ áldozatnak Kopasz Baracknot szemeli ki. Az egyik oldalán sárga, másik oldalán piros gyümölcsnek annyiban van csak szerencséje, hogy nem kell annyit szenvednie. Õt nem hámozzák és négyelik, csak félbevágják és kidobják belõle a magot. Rövid, ám bõséges napfényben és egyéb gyönyörökben gazdag életét õ is a citromos vízfürdõben fuldokolva végzi.

Hogy eltüntesse a bûnjeleket, a Hámozókés Gazdája üvegekbe gyömyöszöli a földi maradványokat és felönti némi citromos-cukros vízzel, majd egy csipetnyi borként hint rájuk. Vízzel teli nagy lábosokban addig gyöngyözteti a lezárt üvegeket, amig a Hámozókéstõl meggyalázott csonkok befõtt formát nyernek.
A véres ámokfutás nyomainak eltüntetése után már csak a stelázsin sorakozó üvegek emlékeztetnek arra, hogy itt valamikor nagy reményeket dédelgetõ, a napfényt és a levegõt mohón élvezni vágyó, esõre szomjazó Körték és Barackok jártak.

Folyt. Köv. a jövõ héten, amikor is megismerkedhetünk Kék Szilva és Túlérett Barack sorsával.


Folytats a blogon ... brunnhildekonyhaja.freeblog.hu/archiv...

sponsored links

Keres?s